Voor het komende seizoen bundelt Minerva Cycling Team de krachten met de Italiaanse kwalitatieve kledijleverancier Saby. Het bedrijf gevestigd tussen Verona en Venetië is sinds 1994 hoofdzakelijk gespecialiseerd in wielerkledij. Dankzij onderzoek, selectie en keuze voor technische en innovatieve materialen kan Saby steeds lichtere en beter presterende stoffen produceren. Dit vertaalt zich naar echt vakmanschap die schoonheid, kwaliteit en comfort combineert.

Het ontwerp voor Minerva Cycling Team is een stijlvolle balans tussen een retro-look (denk maar aan de iconische wielershirts van Peugeot) en eigen accenten die nauw in het oog springen. Zo prijkt het teamlogo in een lichter blauw op de voorkant van het shirt.

Na enkele trainingsritten te hebben afgelegd erkent ook belofterenner Jorre Debaele de kwaliteiten van de nieuwe wieleroutfit:

"De eerste ritjes met de nieuwe kledij bevielen me prima, het zeemvel is zeer zacht en voelt goed aan. De shirts zijn van uitstekende kwaliteit en bovendien zijn ze opvallend licht. Het laat de warmte gemakkelijk geleiden door de fijne elastische stof."

Eind januari zullen de renners hun debuut maken in hun gloednieuwe outfit. Minerva Cycling Team debuteert in de Challenge Mallorca.