Met een geweldige inspanning wist Kasper solo over de meet te komen in Kruisem. In zijn outfit als provinciaal kampioen behaalde hij hiermee zijn tweede overwinning van het seizoen.

Onze renner uit Outrijve brak eind juni zijn sleutelbeen waardoor hij een maand uit competitie bleef. Via onder meer een stage in de Alpen stoomde hij zich klaar om opnieuw de draad op te pikken. Na enkele wedstrijden waarin hij koersritme opdeed voelde hij zich op O.L.V.-Hemelvaart klaar voor iets meer.

Al snel probeerde Kasper om het hazenpad te kiezen, maar het peloton dacht er anders over. Na een lange openingsfase liet het peloton dan toch 5 renners begaan, inclusief onze aanvallende Kasper. Het vijftal draaide echter niet goed genoeg rond waardoor er even later opnieuw een viertal renners de aansluiting kon maken. Onze belofterenner wachtte geduldig af tot zo'n 30 kilometer voor de streep om zijn moment te kiezen. Met een forse versnelling brak de vlucht in stukken, slechts 1 renner (Thibault Fostier) wist zijn wagonnetje aan te pikken. Kasper twijfelde niet om te sprinten en ging met een forse tred verder richting de meet waardoor het tempo te hoog lag voor de renner van Alfasun-Alfacool.

Voor de tweede maal wist hij solo aan te komen...